Eladó családi ház Nemesvámos 29 900 000 Ft

Leírás

ELADÓVÁ VÁLT NEMESVÁMOSON csendes kis közben egy 82nm-es, földszintes családi ház!

Az épület jó állapotú, vastag falazatú kőház.
A telek nagysága 300nm, amin lehetőség van állattartásra, van egy fedett kocsibeálló is. A ház nem direkt az utcafronton áll, ez biztosítja a teljes privátszférát és a család nyugalmát.
Az épületbe egy szélfogón keresztül érkezünk, innen nyílik a tágas konyha-étkező. jobb oldalon egy tágas nappali, a bal oldalon pedig egymásba nyíló két hálószoba kapott helyet. A fürdőszoba és a wc egy helységben.
A melegvízellátást egy villanybojler,a fűtést egy vegyes tüzelésű kazán, radiátoros hőleadással biztosítja, valamint az átmeneti időszakban egy klíma is rendelkezésre áll, ami egyben a nyári kellemes hőérzetet is segíti. A fűtéshez 2,5 m3 fa biztosított a kamrában. A kamra épülete még használható, de felújítandó!
Az épület teljes mértékben lakható, minden működik. Azonnal költözhető!
Nemesvámos Veszprémtól 5 percre, a Balatontól, 15 percre fekszik.
A faluban megtalálható orvos, óvoda, általános iskola, étterem, játszóterek, bolt, sportcsarnok, minden amire a hétköznapokban szükségünk lehet.

Az ingatlanról videót is készítettünk, ami megtekinthető az Otthon Centrum weboldalán a H480330 regisztrációs számra keresve.

Ha hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressem bizalommal!

Irodánk teljes körű HITEL-, BABAVÁRÓ és CSOK ügyintézéssel, biztosítással, energetikai tanúsítvány készítésével, valamint megbízható ügyvédi háttérrel segíti Ügyfeleit.

eladó / Nemesvámos / családi ház /

Családi ház részletei

Ár: 29 900 000 Ft
Méret: 82 négyzetméter
Azonosító: 11345574
Telek: 300 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: sorház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz