Eladó iroda/üzlethelyiség Nemesvita 250 000 000 Ft

Leírás

FIGYELEM! 1/2-ed tulajdoni hányad eladó rendezvények lebonyolítására, panziónak 20szobával! Az ingatlan egyben(teljes tulajdon) is megvásárolható!

Ritka adottságokkal és környezettel rendelkező kúria eladó!

Az ingatlan gyönyörű, minőségi anyagokból lett felújítva, mindig figyelve arra, hogy megőrizze múltbeli szépségét is. Folyamatos felújítás alatt van jelenleg is, erről a dokumentumokat természetesen meg lehet tekinteni.

A középkort igéző villa 1ha területen helyezkedik el. Kiváló kialakításának köszönhetően a boltíves pincében kialakításra került egy 142 nm nagyságú vendégtér, valamint bárpult és több tároló helyiség is. A pincét az udvarról is meg lehet közelíteni, valamint további asztalok helyezhetők el a térköves teraszokon.
A földszinten - hatalmas fogadóhelyiségen kívül - találunk 6 szobát és 2 fürdőszobát, és 1 konyhát. Az emeleten továbbá 1szoba áll rendelkezésre.Tervek szerint 16 szoba alakítható ki.

A tetőtérben jelenleg egy gyönyörű panorámával rendelkező szoba van, de a már elkészült tervek alapján további szobák is kialakításra kerülhetnek.
Új fa ablakok lettek beépítve. Fűtése elektromos és vízteres kandalló.

Ez az igazán különleges, hatalmas ingatlan, koncert estek és rendezvények lebonyolítására is kiváló lehetőséget nyújt.

Ezen ingatlan melletti birtok csárdával, pizzériával és apartmanokkal szintén megvásárolható, kérdéseire szívesen válaszolok!

További részletekért keressen bizalommal!

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 250 000 000 Ft
Méret: 900 négyzetméter
Azonosító: 11053193
Jelleg: iroda