Eladó telek/földterület Mencshely 19 900 000 Ft

Leírás

Balaton északi partján, Balatonakali, Dörgicse közelében Mencshelyen eladó belterület.

A telek Lf-3 besorolású, 30% beépíthetőséggel, megközelítőleg 100 méterrel a Mencshely tábla előtt, a Dörgicse felé vezető út jobb oldalán.
A keleti tájolású utcafront és a nyugat felé nyíló panoráma, számos lehetőséget rejt egy ideális fekvésű, akár két generációs családi ház építéséhez melléképülettel. Közművek az utcán találhatók (víz, villany, csatorna).

A méltán Magyar Toszkánaként emlegetett, Balaton felvidék közepén fekvő Mencshely Község belterületén eladó egy sík, 1114m2-es építési telek. Egy páratlan lehetőség mindazoknak, akik a Balaton északi partjához közeli telket keresnek (cca.: 9km), ahol festői környezetben megépítheti álmai otthonát.

A környéket számos kirándulóhely gazdagítja.
Halomhegyi Vulkán Tanösvény, Kossuth kilátó. A Mencshely-Vöröstó-Barnag-Pécsely-Vászoly-Dörgicse által határolt erdős területen sok látnivaló és program várja a kikapcsolódni vágyókat: Barnagi Zarándokpékség, Zádor vára, Vöröstói Kálvária, Vászolyi Sajt Manufaktúra, a felújított Nagyvázsonyi Kinizsi vár és az egyedülálló Dörgicsei Kaáli Autó-motor múzeum.
Ezek mellett, Balaton-örvényesen, (15 perc autóval), található az északi part legjobb szabad-strandja, a víz és a vízi-sportok kedvelőinek.
Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Telek/földterület részletei

Ár: 19 900 000 Ft
Méret: 1 114 Négyzetméter
Azonosító: 11264336
Telek: 1114 Négyzetméter